Menu Close

Veebikoolitus 19.09: praktiline tugi koolidele mere- ja veekogude teemaliste projektide ettevalmistamisel (Euroopa Siniste Koolide raamistik)

Toimumisaeg ja koht: 19. september, 15:00 -17:00 (EET), 2024, Zoomis

Küsimuste korral võtke ühendust: Piret Liv Stern Dahl, koordinaator, info@blueanew.eu 

Kutsume üldharidus- ja kutsekoolide õpetajaid, arendusjuhte jt huvilisi osalema veebikoolitusel, kus pakutakse praktilist tuge ja nõuandeid mere- ja veekogude teemalise projekti koostamisel ja ettevalmistamisel. Koolituse eesmärk on toetada koole projektide kirjutamisel, mis vastaksid Euroopa Siniste Koolide võrgustiku raamistikule nii temaatiliselt kui metoodiliselt. Antud raamistik annab koolidele ligipääsu üle-Euroopalistele rahastuvoorudele nagu Pro Bleu ja SHORE, mille tingimuste ja tähtaegade kohta jagatakse koolitusel ka täpsemat infot. 

Koolituse põhiosas toimub grupitöö väiksemates gruppides. 

NB! Ettevalmistus koolituseks hõlmab 1h iseseisvat õpet interaktiivsel kursusel sinimajanduse teemal + 1h projekti idee kirjeldamiseks etteantud vormis. Materjalid jagatakse osalejatega 12. septembril.

Kava:

15.00 Koolituse sissejuhatus ja mentorite tutvustus 

15.20 Head praktikad probleemipõhise õppe planeerimisel ja läbiviimisel / Jana Liiv, Huvi outdoor MTÜ

15.45 Praktiline grupitöö projektiideede kallal ning vestlused mentoritega: Maria Ivanova, Jana Liiv, Helen Orav-Kotta, Piret Liv Stern Dahl ja Sandra Lund

16.45 SHORE, Pro Bleu, Blue Lights projektide rahastuse taotlusvoorud 

Koolitusele registreerimise tähtaeg on 11. september 23.59.

Registreeri siin: https://forms.gle/VKm117M7SA9kr7As5